WAT IS TRIMHOCKEY?

Trimhockey is sporten op een recreatief niveau zonder weekendverplichtingen. Trimhockey bestaat vooral uit spelers die op latere leeftijd voor het eerst hockey beginnen spelen, spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld en ouders die kinderen hebben die hockey spelen en zelf ook meer voeling met het spel willen krijgen. Doorgaans zijn de spelers 30-plussers maar spelers variëren in leeftijd van 25 tot 50-plussers.

Een goed moment om te starten met hockey is wanneer uw eigen kinderen zijn begonnen met hockey. Op deze manier kunt u zelf ervaring opdoen met het spel en de sport, de regels leren kennen en zelf deelnemen aan het verenigingsgebeuren. Voor velen die vroeger al hockey hebben gespeeld kan dit een nieuwe start betekenen.

Je bent uiteraard ook welkom indien je geen hockeyende kinderen hebt!

TRIMCOMPETITIE

Trimmers spelen geen officiële competitie. Trimhockey is en blijft een vrijblijvende activiteit. Maar er wordt voor de enthousiaste spelers wel een vrijblijvende trimcompetitie "trimontmoetingen" opgestart samen met andere trimploegen in de regio. Eén maal per maand spelen ze een wedstrijd tegen een andere deelnemende ploeg. De wedstrijd vindt veelal plaats tijdens de training van de thuisploeg. Deelname aan de trimcompetitie is volledig vrijblijvend.

Wanneer: Iedere woensdag van 19u30 tot 21u00 (uitgezonderd schoolvakanties)

Waar: Mijnstadion te Beringen

Bijkomende vragen? Wil je graag eerst even enkele trainingen komen uitproberen? Neem dan zeker contact op via hockeyberingen@gmail.com

Wil je liever direct inschrijven? Vul dan volgend inschrijvingsformulier in: Link inschrijvingsformulierContacteer Ons